14 Mayıs 2024 Salı

Manzara Doğa Tabiat video Rahatlatıcı Müzikle izle


MANZARA TABİAT DOĞA VİDEO RAHATLATICI MÜZİK İLE İZLE :Terapi gibi ruhu dinlendiren müzik eşliğinde, En güzel doğal manzaralar ve tabiat görüntüleri, doğa orman, göl, deniz, sualtı, ve kuşlar hayvanlar alemi, çiçekler, böcekler, dünyamızın en güzel doğa harikaları, şelale ve şelaleler, kumsallar, ormanlar, aklınızı kötülüklerden uzaklaştırmak ve kendinizi yani ruhunuzu rahatlatmak için mükemmel bir video içerik. Bu videoyu kafede yada toplu kullanım alanlarında süper ve muhteşem ambians müziğiyle sevdiklerinize huzurlu bir ortam sunabilirsiniz. Dere, ırmak, nehir, şelale, orman görüntüleri, deniz, okyanus ve su altı yaşamı, bir botanik bahçede kendinimi hissetmek istiyorum yada doğa tabiatta kendimi yanlız hissedebileceğim videolar arıyorsanız bu video tam size göre hazırlanmıştır. dünyanın en güzel manzaraları video görüntüleri.

NOT :daha kaliteli goğallık yok 3 saat 6 dakikalık bu video bittiğinde otomatik kendi tekrar başlar, yani sizin 3 saat sonra videoyu tekrar başlatmanıza gerek kalmaz gün boyu müşterilerinize yada sevdiklerinize bu videoyu ister bilgisayarınızda ister televizyonunuzda istediğiniz kadar görüntületebilirsiniz.

sakinleştirici Full Albüm / relaxing - YouTube jafaringo 13:36 2.01.2023

1 yorum:

  1. balta girmemiş ormanlar ve güneşin bile içine yaprakların arasından süzüldüğü orman görüntüleri, dağlar, muhteşem doğa ve manzara görüntüleri. deniz göl kıyısı, uçuşan yüzbinlerce göçmen kuşları, insanın ruhunu rahatlatan müzik eşliğinde, doğal tabiat ve doğa manzaraları.

    YanıtlaSil